Wella Color Fresh

Wella Color Fresh dækker over en palette af smukke, genopfriskende hårfarver til hjemmebrug. Med Wella Color Fresh sikres en intens og glansfuld hårfarve imellem frisørbesøgene.

8 produkt(er)

Refresh your colour creations

Wella Color Fresh er en fantastisk hårfarveserie, der er kreeret af det verdensomspændende brand Wella Professionals. Serien består af mere end 35 genopfriskende hårfarver, der alle skaber intense og glansfulde resultater imellem frisørbesøgene.

Historien om Wella Color Fresh

Wella Color Fresh er et underbrand af Wella Professionals - en verdenskendt virksomhed, der producerer hårprodukter inden for pleje, styling og farvning. Virksomhedens historie begynder i det 19. århundrede med den tyske frisør og stylist Franz Ströher. Franz Ströher havde en vision og passion for hår, der snart skulle udvikle sig til et lille firma med fokus på parykker. I 1898 blev Ströher’s to sønner en del af familievirksomheden, og i 1924 søgte familien patent på navnet Wella, som er en udvikling af det tyske ord for bølge.

Wella Color Fresh sortimentet

Wella udvidede deres sortiment i 1945, hvor virksomhedens succes rigtig tog fart. Wellas produkter blev nu distribueret til professionelt brug i et utal af saloner, og både frisører og klienter var ellevilde med dem. Op igennem 60’erne udvikler Wella sig i takt med brugernes ønske om produkter, der møder deres behov for at være individuelle, moderigtige og selvbevidste. Wella spotter hurtigt denne trend og skaber en serie til hjemmebrug, som sælges i salonerne. Herunder er Wella Color Fresh.

Wella Color Fresh produkterne

Wella Color Fresh dækker over en pallette med mere end 35 smukke, professionelle hårfarver, der er specielt udviklet til at genopfriske hårfarven imellem salonbesøgene. Hårfarverne betegnes som semi-permanente, de har en 30% dækningsevne af grå hår samt holder i op til 10 hårvaske. Farverne er desuden nemme at anvende, og de giver et intenst resultat med en enestående glans.

Wella Color Fresh bestsellere

De bedst sælgende Wella Color Fresh produkter er farverne Violet 0/6, Light Blonde Pearl Ash 8/81 samt Dark Blonde Brown 6/7. De skånsomme toningsfarver er alle baseret på en mild formel, der er fri for ammoniak, peroxid og alkohol. Farverne skader og udtørrer derved ikke håret men efterlader det velplejet, silkeblødt og glansfuldt.

Med Wella Color Fresh er du sikret en strålende og intens hårfarve imellem frisørbesøgende, så du altid ser skarp og trendy ud!

Besøg producentens hjemmeside: Wella Color Fresh