Wella Color Touch

Wella Color Touch dækker over en palette af smukke demi-permanente hårfarver. Med Wella Color Touch er det muligt at skifte hårfarve, så ofte man ønsker med et fornyet og strålende resultat.

18 produkt(er)

The perfect fashion accessory

Wella Color Touch er en fantastisk hårfarveserie, der er kreeret af det verdensomspændende brand Wella Professionals. Serien består af mere end 77 hårfarver, der gør det muligt at skifte hårfarve, så ofte man ønsker.

Historien om Wella Color Touch

Wella Color Touch er et underbrand af Wella Professionals - en verdenskendt virksomhed, der producerer hårprodukter inden for pleje, styling og farvning. Virksomhedens historie begynder i det 19. århundrede med den tyske frisør og stylist Franz Ströher. Franz Ströher havde en vision og passion for hår, der snart skulle udvikle sig til et lille firma med fokus på parykker. I 1898 blev Ströher’s to sønner en del af familievirksomheden, og i 1924 søgte familien patent på navnet Wella, som er en udvikling af det tyske ord for bølge.

Wella Color Touch sortimentet

Wella udvidede deres sortiment i 1945, hvor virksomhedens succes rigtig tog fart. Wella’s produkter blev nu distribueret til professionelt brug i et utal af saloner, og både frisørerne og klienterne var ellevilde med dem. Op igennem 60’erne udvikler Wella sig i takt med forbrugernes ønske om produkter, der møder deres behov for at være individuelle, moderigtige og selvbevidste. Wella spotter hurtigt denne trend og skaber en serie til hjemmebrug, som sælges i salonerne. Herunder er Wella Color Touch.

Wella Color Touch produkterne

Wella Color Touch dækker over en pallette med mere end 77 smukke, professionelle hårfarver, der er specielt udviklet til dem, der ønsker at kunne skifte hårfarve når som helst. Hårfarverne betegnes som demi-permanente, da de giver en enestående kombination af strålende glans og farve, der holder i op til 20 hårvaske.

Wella Color Touch bestsellere

De bedst sælgende Wella Color Touch produkter er farverne Medium Brown 4/0, Chocolate 6/7 samt Dark Blonde 6/0. De skånsomme og cremede hårfarver er alle baserede på en mild formel, der er fri for ammoniak. Farverne skader og udtørrer derved ikke håret men efterlader det velplejet, glansfuldt og silkeblødt.

Med Wella Color Touch får du ubegrænsede farvemuligheder, så du kan skifte hårfarve efter dit humør og få hår med et fornyet og strålende farvespil!

Besøg producentens hjemmeside: Wella Color Touch