World's Best

World’s Best er en anerkendt og mangeårig producent af kondomer, hvor sikkerhed og kvalitet er i absolut højsæde. World’s Best sortimentet byder på kondomer, der tilgodeser alle tænkelige behov.

13 produkt(er)

Sikkerhed, nydelse og optimal brugervenlighed

World’s Best er et dansk brand, der er en anerkendt producent af kondomer af allerhøjeste kvalitet. Det brede sortiment har noget til enhver smag og ethvert behov.

Historien om World’s Best

World’s Best er en dansk virksomhed, der har eksisteret i over 60 år. Virksomhedens fundament bygger på kompetente og solide medarbejdere, der besidder den bedste ekspertise inden for produktområdet. World’s Bests mission er at skabe et brand, der bliver associeret med kvalitet og funktionalitet og som ikke går på kompromis med en sikkerhed i top.

World’s Best produkterne

World’s Best sortimentet dækker over et bredt udvalg af kondomer af allerhøjeste kvalitet. Virksomhedens målsætning er at skabe kondomer uden farve og smagsstoffer, der kan true den gode kvalitet og sikkerheden. Produktlinjen består af en bred skare af kondomer, der tilgodeser alle tænkelige behov. World’s Bests kondomer er alle produceret af tyndt, glat og transparent naturgummi, der optimerer sikkerhedenin">De bedst sælgende produkter i World’s Best produktserie er Beauty-F og sikrer en god oplevelse - hver gang.

World’s Best bestsellere

De bedst sælgende produkter i World’s Best produktserie er Beauty-Form Condoms Extra Large, Glidecreme Vandbaseret og Liberty Cream-Form Condoms Medium. Beauty-Form Condoms Extra Large er en pakke bestående af 10 naturlige latexkondomer med glidecreme i en ekstra stor størrelse. Kondomerne beskytter effektivt imod kønssygdomme og graviditet og er af allerhøjeste kvalitet. Glidecreme Vandbaseret er en effektiv glidecreme, der modvirker kløe og svie samt har en sæddræbende virkning. Glidecremen sikrer en optimal smidighed og er ideel hvis man ønsker optimal nydelse ved samleje. Liberty Cream-Form Condoms Medium er en pakke bestående af 10 kondomer med en anatomisk pasform. De effektive kondomer i størrelse medium sikrer optimal beskyttelse og er desuden nemme at påføre.

Ønsker du kondomer af høj kvalitet, som samtidig sikrer optimal nydelse, er World’s Bests produkter det perfekte match for dig!