TILBUD HÅRET HUDPLEJE MAKEUP ELEKTRONIK HELSE DUFTE
Zenz Therapy er et dansk brand, der producerer
naturlige og økologiske hårprodukter.
Zenz Therapy dækker over hårpleje- og styling-
produkter, der alle er frie for sulfater, farvestoffer,
parabener og kunstig parfume.
0 PRODUKTER I ALT
Vis:
Brand sortering
  • Brand sortering
  • Mest populære
  • Laveste pris først
  • Højeste pris først
  • Nyeste produkter
Vis avancerede søgefiltre / produktguide
OM ZENZ THERAPY

Zenz Therapy økologisk hårpleje

Med udgangspunkt i aromaterapiens univers

ZenzTherapy er en dansk virksomhed, der producerer økologiske produkter med omtanke for miljøet. Zenz Therapy-produkterne kan anvendes af alle, da de ikke indeholder kunstige eller skadelige ingredienser.

Historien om Zenz Therapy

ZenzTherapy er et dansk brand, der blev lanceret i 1998 af frisør Anne-Sophie Villumsen. Anne-Sofie startede i frisørlære i 1986 og udviklede deraf allergi. Allergien blev værre og værre for hvert produkt, hun arbejdede med, og Anne-Sofie besluttede sig derfor for at forbedre arbejdsmiljøet for frisører samt sikre, at hun selv kunne fortsætte i faget. Dette blev starten på Zenz Therapy - en serie af økologiske hårplejeprodukter, der er frie for parabener, sulfater, farvestoffer og kunstig parfume.

Zenz Therapy produkterne

Filosofien bag Zenz Therapy er at udvikle grønne, miljøvenlige produkter, der kan reducere allergi hos frisører og kunder. Produkterne er alle udviklet i tæt samarbejde med Center for Miljø og Sundhed, og de har desuden vundet adskillige priser for miljøvenligheden og etikken bag serien. Produkterne anvender aromaterapeutiske duftstoffer, der stammer fra økologiske og vildtvoksende planter, og som skaber en følelse af velvære og balance.

De førende Zenz Therapy bestsellere

Zenz Therapys sortiment dækker over forskellige hårpleje- og stylingprodukter, der alle opretholder en sund balance i både hår og hovedbund. Nogle af de bedst sælgende produkter er Sweetmint Volumizing Mousse, Jojoba Shampoo og Hair Elixir Argan Oil. Sweetmint Volumizing Mousse er en økologisk hårskum, der giver masser af volumen og løft til håret. Moussen har desuden en dejlig blød og forfriskende duft af mandarin og mynte. Jojoba Shampoo er en duftneutral shampoo, der er særlig anvendelig til parfumeallergikere, gravide og børn. Shampooen renser skånsomt håret samt efterlader det sundt, velplejet og glansfuldt. Sidst men ikke mindst er Hair Elixir Argan Oil en velduftende arganolie, der tilfører masser af pleje til håret. Olien har en effektiv anti-frizz effekt, der giver håret et sundt udseende.

Med de økologiske produkter fra Zenz Therapy er du sikret allergivenlige produkter, der er gode for både dig og miljøet!
VIND 2.000 DKK I GAVEKORT!
Vi trækker lod blandt alle på vores mail-liste hver måned