M2 Beauté 3 Looks Black Nano Mascara 6 ml.

Om produktet

  • Unik 3-i-1 mascara
  • Med 3 mascara-børster
  • Indfanger og adskiller
  • Giver masser af længde
  • Plejende virkning
  • Intenst, sort look
  • Præcis påføring
  • Innovativt samlesystem
Spar 12%

Special Price 29900

Normalpris i "butikkerne" 34000

På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 14,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

UNIK 3-I-1 MASCARA

3 Looks Black Nano Mascara fra M2 Beauté er en unik 3-i-1 mascara, der kommer med tre forskellige børstehoveder. Mascaraen er specielt designet til at indfange og adskille vipperne og tilfører desuden masser af længde for et glamourøst look.

M2 Beauté 3 Looks Black Nano Mascara er baseret på en unik teknologi og er blandt andet beriget med ekstrakt fra tranebær, kola og lakridsrod, der har en plejende virkning på vipperne, imens nanoteknologiske processer sikrer et intenst look takket være en høj koncentration af sorte pigmenter. Resultatet er imponerende, fyldige og kulsorte vipper, der er en fryd for øjet. De medfølgende børster sikrer desuden en præcis påføring af mascaraen og gør det muligt at skabe individuelle styling-looks.

FOR ET VÆLD AF STYLINGMULIGHEDER

Ønsker du at kunne skabe et hav af forskellige looks med den samme mascara, er 3 Looks Black Nano Mascara fra M2 Beauté den ultimative løsning for dig. Mascaraen bygger på et unikt samlesystem med tre forskellige børster, der gør det muligt for dig at variere dine styles – hver dag.

Påsæt den ønskede børste på din M2 Beauté 3 Looks Black Nano Mascara. Start ved vippekanten, og dæk vipperne fra rod til spids. Bevæg børsten tværs over spidserne for at opnå den absolut bedste volumen. Påfør så mange lag, som du ønsker, og påfør mascaraen, inden lagene tørrer. Vi anbefaler, at du rengør de børster, du ikke bruger, for et ultimativt resultat – hver gang.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand M2 Beauté
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: M2 Beauté 3 Looks Black Nano Mascara 6 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.