M2 Beauté Eyebrow Renewing Serum 4 ml.

Om produktet

  • Mirakelserum til bryn
  • Fyldigere og kraftigere bryn
  • Ideel til svage øjenbryn
  • Dokumenteret virkning
  • Fri for parabener
Spar 42%

Special Price 59500

Normalpris i "butikkerne" 104000

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 29,75 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

MIRAKELSERUM TIL BRYNENE

M2 Beauté Eyebrow Renewing Serum er et mirakelserum, der tilfører uanet fylde og vækst til øjenbrynene. Øjenbrynsserummet sikrer aktiv vækst til brynene, der ikke bare vil blive fyldigere og kraftigere, men også mørkere. Eyebrow Renewing Serum er den perfekte mirakelkur til svage eller overplukkede bryn, der trænger til en kærlig hånd.

Eyebrow Renewing Serum er baseret på en formel med det virkningsfulde MDN-kompleks og biotin, der aktivt stimulerer brynenes naturlige vækst for tætte og kraftige bryn. Derudover indeholder serummet naturlig og ren olie fra Sortehavet, der ligeledes sikrer vækst, mens hyaluronsyre sørger for, at brynene fremstår sunde og smidige. Øjenbrynsserummet er desuden fri for parabener.

FOR FYLDIGE BRYN

Trænger dine øjenbryn til ekstra fylde, er Eyebrow Renewing Serum fra M2 Beauté helt sikkert noget for dig. Det aktive brynserum tilfører uanet fylde til dine bryn, så du igen kan være med på moden med kraftige, tætte bryn.

Anvend M2 Beauté Eyebrow Renewing Serum på afrenset og tør hud hver aften. Påfør serummet på de steder, hvor du ønsker at optimere brynene. Lad serummet tørre. Ved daglig brug kan de første resultater ses efter 4-6 uger.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand M2 Beauté
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: M2 Beauté Eyebrow Renewing Serum 4 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.