Magnitone BuffBlend Brush Head

Om produktet

  • Antibakterielt børstehoved
  • Til Magnitone Makeup Brush
  • Ideelt til airbrushed look
  • Til alle typer ansigtsmakeup
  • Rengøres nemt efter brug
Spar 35%

Special Price 11275

Normalpris i "butikkerne" 17500

På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 5,60 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

ANTIBAKTERIELT BØRSTEHOVED

BuffBlend Brush Head fra Magnitone er et antibakterielt makeupbørstehoved til din Magnitone Makeup Blending Brush. Børstehovedet er særligt velegnet til påføring af mineralpudder, men det kan anvendes til alle typer af ansigtsmakeup, hvis ønsket. Det er desuden ideelt til at skabe det eftertragtede airbrushed look.

BuffBlend Brush Head er beriget med Biomaster, der hæmmer væksten af bakterier med op til 99,99%. De bløde børstehår samt den kuppelformede top gør et nemt at blende makeup godt ind i huden. BlendUp BuffBlend er kompatibel med Magnitone BlendUp Makeup Blending Brush.

FOR EN FEJLFRI FINISH

Ønsker du en fejlfri finish, er BuffBlend Brush Head fra Magnitone lige noget for dig. De bløde børstehår giver en perfekt påføring af makeup, så du kan gå hver dag i møde med det smukkeste makeup-look.

Sæt BlendUp BuffBlend Brush Head på din Magnitone Makeup Blending Brush, og påfør dernæst din foretrukne pudder, foundation eller concealer på huden i ansigtet. Tænd derefter for din Magnitone BlendUp Vibra-Sonic Makeup Blending Brush. Ved 1 tryk blendes din makeup, og ved 2 tryk kan du opnå det smukke airbrushed look. Når børsten skal rengøres, holdes tænd/sluk knappen nede i 3 sekunder, og således aktiveres rengøringsfunktionen.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Magnitone
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Magnitone BuffBlend Brush Head

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.