Maria Nila Colour Refresh Cacao 100 ml.

Om produktet

  • Farvepigmenteret hårkur
  • Genopfrisker hårfarven
  • Flot, brun farve
  • Plejer og blødgør
  • Fri for parabener
  • 100% vegansk
  • Holder 4-10 vaske
  • Medfølger handsker
  • Farvekode 6.00
12900
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 6,45 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

FARVEPIGMENTERET HÅRKUR

Maria Nia Colour Refresh Cacao er en farvepigmenteret hårkur, der hurtigt og enkelt genopfrisker hårfarven. Hårkuren tilfører farve til håret, der gradvist vaskes ud over 4-10 hårvaske. Derudover har kuren en plejende virkning på håret, der efterlades silkeblødt samt med en velplejet og glansfuld finish. Colour Refresh fremtræder bedst i kemisk behandlet hår. Cacao har en varm, brun farve, der kan anvendes i både lyst og mørkt hår.

Maria Nia Colour Refresh Cacao er beriget med argan-olie, der tilfører fugt og pleje til håret samt har en blødgørende virkning. Derudover indeholder hårkuren hvedeproteiner, der styrker hårstråene i dybden for et velplejet resultat. Colour Refresh Cacao er desuden 100% vegansk samt fri for parabener. Pakken indeholder 2 par handsker til brug under anvendelse af hårkuren.

FOR EN GENOPFRISKET HÅRFARVE

Ønsker du at friske din hårfarve op, er farvebomberne fra Maria Nila det perfekte valg for dig. Colour Refresh Cacao nærer og intensiverer din hårfarve, så den får fornyet liv samt en glansfuld og velplejet finish.

Vask dit hår med shampoo, inden brug af Maria Nila Colour Cacao. Påfør farvecremen i håndklædetørt hår med de medfølgende handsker. Lad kuren virke i 3-10 minutter alt efter ønsket intensitet, og skyl efter med varmt vand. Vi anbefaler, at du afslutter med en balsam for at forsegle fugten i hårstråene. NB! Hvis en lysere hårfarve ønskes, blandes Cacao med White Mix.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Maria Nila
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Maria Nila Colour Refresh Cacao 100 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.