Spar 25% på Raunsborg – Gå til udvalget

Maria Nila Colour Refresh Cacao Red 100 ml.

Om produktet

  • Farvepigmenteret hårkur
  • Genopfrisker hårfarven
  • Holder 4-10 hårvaske
  • Plejer og blødgør
  • Fri for parabener
  • 100% vegansk
  • Medfølger handsker
  • Farvekode 6.35

Få en mail når varen kommer på lager igen

12900
Optjen 6,45 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

FARVEPIGMENTERET HÅRKUR

Maria Nila Colour Refresh Cacao Red er en farvepigmenteret hårkur, der hurtigt og enkelt genopfrisker hårfarven. Hårkuren er beriget med farvepigmenter, der sikrer fornyet liv samt en glansfuld finish til håret. Derudover har kuren en plejende virkning på håret, der efterlades silkeblødt og velplejet efter brug. Colour Refresh fremtræder bedst i kemisk behandlet hår. Cacao Red er en flot rødbrun farve, der kan anvendes i både mørkt og lyst hår.

Maria Nila Colour Refresh er beriget med argan-olie og hvedeproteiner, der tilfører fugt og pleje til håret samt har en styrkende virkning for smukt og velplejet hår. Derudover indeholder farvebomben farvepigmenter, der tilfører farve til håret, der gradvist vaskes ud efter 4-10 hårvaske. Colour Refresh Cacao Red er desuden 100% vegansk samt fri for parabener. Pakken indeholder 2 par handsker til brug under påførelse af hårkuren.

FOR EN GENOPFRISKET HÅRFARVE

Ønsker du at friske din hårfarve op, er hårkurene fra Maria Nila det perfekte valg for dig. Colour Refresh Cacao Red nærer og intensiverer din hårfarve, så den får fornyet liv samt en glansfuld finish.

Vask dit hår med shampoo, inden brug af Maria Nila Colour Cacao Red. Påfør farvebomben i håndklædetørt hår med de medfølgende handsker. Lad kuren virke i 3-10 minutter alt efter ønsket intensitet, og skyl efter med varmt vand. Vi anbefaler, at du afslutter med en balsam for at forsegle fugten i hårstråene. NB! For en lysere farve kan Cacao Red blandes med White Mix.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Maria Nila
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Maria Nila Colour Refresh Cacao Red 100 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.