Maria Nila Colour Refresh Vanilla 100 ml.

Om produktet

  • Farvepigmenteret hårkur
  • Genopfrisker hårfarven
  • Til blondt/lysebrunt hår
  • Plejer og blødgør
  • Fri for parabener
  • 100% vegansk
  • Medfølger handsker
  • Farvekode 10.30
12900
På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 6,45 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

FARVEPIGMENTERET HÅRKUR

Maria Nila Colour Refresh Vanilla er en farvepigmenteret hårkur, der genopfrisker hårfarven. Hårkuren tilfører farve til håret, der gradvist vaskes ud over 4-10 hårvaske. Derudover har kuren en plejende virkning på håret, der efterlades silkeblødt og med en velplejet finish. Colour Refresh fremtræder bedst i kemisk behandlet hår. Colour Refresh Vanilla giver et naturligt blondt look og er velegnet til brug i blondt eller lysebrunt hår.

Maria Nila Colour Refresh er baseret på en plejende formel med argan-oile, der tilfører masser af fugt og pleje til håret. Derudover indeholder hårkuren hvedeproteiner, der har en styrkende effekt på håret for et velplejet resultat samt lyse farvepigmenter, der genopfrisker hårfarven i blondt eller lysebrunt hår. Colour Refresh Vanilla er desuden 100% vegansk samt fri for parabener. Pakken indeholder 2 par handsker til brug under påførelse af hårkuren.

FOR EN INTENS HÅRFARVE

Ønsker du at genopfriske din hårfarve, er Colour Refresh Vanilla fra Maria Nila det perfekte match for dig. Hårkuren intensiverer din hårfarve, så den får fornyet liv samt en glansfuld og silkeblød finish.

Vask dit hår med shampoo, inden du anvender Maria Nila Colour Refresh Vanilla. Påfør farvebomben i håndklædetørt hår med de medfølgende handsker. Lad kuren virke i 3-10 minutter alt efter ønsket intensitet, og skyl efter med varmt vand. Vi anbefaler, at du afslutter med en balsam for at forsegle fugten i hårstråene.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Maria Nila
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Maria Nila Colour Refresh Vanilla 100 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.