Maria Nila Colour Refresh White Mix 300 ml.

Om produktet

  • Fortyndende hårkur
  • Blandes med farvet hårkur
  • Afdæmper og lysner farven
  • Plejer og blødgør håret
  • Fri for parabener
  • 100% vegansk
  • Medfølger handsker
  • Farvekode 0.00
22900
På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 11,45 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

BLANDINGS HÅRKUR

Colour Refresh White Mix 0.00 fra Maria Nila er en plejende hårkur, der er specielt designet til at blive blandet sammen med en af de andre Colour Refresh-farver. Hårkuren fortynder den valgte nuance, så den får en lysere tone. Colour Refresh fremtræder bedst i kemisk behandlet hår.

Maria Nila Color Refresh indeholder argan-olie, der tilfører fugt og pleje til håret samt har en blødgørende virkning. Derudover er hårkuren beriget med hvedeproteiner, der virker styrkende på hårstråene. Colour Refresh er desuden 100% vegansk samt fri for parabener. Pakken indeholder 2 par handsker til brug under påførelse af hårkuren.

FOR EN GENOPFRISKET HÅRFARVE

Ønsker du at friske din hårfarve op, er farvecremerne fra Maria Nila det perfekte valg for dig. Colour Refresh White Mix sørger for, at du får den smukke farve, du ønsker, når den mikses sammen med en af de andre farvebomber.

Vask dit hår med shampoo, inden brug af Maria Nila Colour Refresh White Mix. Bland White Mix med den ønskede Colour Refresh-hårkur, og påfør blandingen i det håndklædetørre hår med de medfølgende handsker. Lad hårkuren virke i 3-10 minutter alt efter ønsket intensitet, og skyl efter med varmt vand. Vi anbefaler, at du afslutter med en balsam for at forsegle fugten i hårstråene.

BONUS TIP: Ønsker du den populære grå ’granny’ hårfarve med en mat finish, kan du blande ca. 30 pump White Mix med 1-2 pump Black (test blandingsforholdet på et hvidt stykke papir først). Ønsker du en mere glansfuld grå farve, blandes 30 pump White Mix med 1-2 pump Pearl Silver. Disse to farver kan dog kun opnås, hvis dit udgangspunkt er platinblondt hår.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Maria Nila
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Maria Nila Colour Refresh White Mix 300 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.