SOMMERGLØD: Spar min. 25% på selvbrunere & tan- SHOP HER

Maria Nila Head & Hair Heal Shampoo 350 ml.

Om produktet

  • Mild skælshampoo
  • Forebygger og behandler
  • Modvirker tidligt hårtab
  • Beroliger og lindrer
  • Fri for parabener
  • Fri for sulfater
  • 100% vegansk
22900
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 5,70 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

SHAMPOO MOD SKÆL OG HÅRTAB

Head & Hair Heal Shampoo fra Maria Nila er en meget mild skælshampoo, der kan anvendes på daglig basis. Shampooen både forebygger og behandler skæl i hovedbunden, og den virker lindrende på irritation samt andre hovedbundsproblemer. Derudover har shampooen en stimulerende effekt, der øger hårvæksten og modvirker for tidlig hårtab.

Head & Hair Heal Shampoo indeholder det aktive stof Piroctone Olamine, der modvirker hårtab, skæl og kløe. Naturligt aloe vera heler og beroliger hovedbunden samt har en blødgørende virkning på håret. Derudover er shampooen beriget med E-vitaminer og peptider, der virker stimulerende på hårrødderne. Head & Hair Heal Shampoo beskytter desuden håret og hårfarven mod solens UV-stråler. Shampooen er 100% vegansk samt fri for sulfater og parabener.

FOR EN HOVEDBUND I BALANCE

Ønsker du at komme skæl, kløe eller hårtab til livs, er Head & Hair Heal Shampoo fra Maria Nila det perfekte valg for dig. Den skånsomme shampoo beroliger din irriterede hovedbund, går til kamp mod skæl samt efterlader dit hår blødt og glansfuldt.

Maria Nila Head & Hair Heal Shampoo er velegnet til daglig brug. Påfør en passende mængde shampoo i vådt hår, og massér shampooen godt ind i hår og hovedbund. Skyl efter med varmt vand. Vi anbefaler, at du afslutter med en balsam mod skæl samt anvender hårkuren i samme serie 1-2 gange ugentligt for det bedste resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Maria Nila
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Maria Nila Head & Hair Heal Shampoo 350 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.