LIGE NU: Spar 25% på 8 luksus brands Se hvilke & shop her

Maria Nila Quick Dry Heat Spray 150 ml.

Om produktet

  • Varmebeskyttende spray
  • For en let, glansfuld finish
  • Tørrer hurtigt ind i håret
  • Holdfaktor 1/5
  • Fri for parabener
  • Fri for sulfat
  • Med UV-beskyttelse
  • 100% vegansk
18900
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 9,45 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Varmebeskyttende spray

Quick Dry Heat Spray fra Maria Nila er en vandbaseret spray, der beskytter håret mod skader fra varmestylers. Sprayen tørrer hurtigt ind i håret og efterlader håret med en let, velplejet og glansfuld finish. Quick Dry Heat Spray er velegnet til alle hårtyper og -længder, men er perfekt til langt og tykt hår.

Quick Dry Heat Spray er baseret på et patenteret Colour Guard Complex, der beskytter håret og hårfarven mod solens UV-stråler samt miljømæssige påvirkninger. Derudover er sprayen beriget med solsikke-ekstrakt, der tilfører fugt og pleje til håret. På Maria Nilas egen skala fra 1-5 har sprayen holdfaktor 1. Quick Dry Heat Spray er desuden 100% vegansk samt fri for parabener og sulfat.

For velplejet og glansfuldt hår

Anvender du ofte krøllejern, glattejern eller lignende i dit hår, er det et absolut musthave at bruge en god varmebeskyttende spray inden. Med Quick Dry Heat Spray fra Maria Nila er du sikker på, at dit hår ikke lider skade under styling, samtidig med at dit hår efterlades med en let og glansfuld finish.

Påfør fra en god afstand en passende mængde Maria Nila Quick Dry Heat Spray i nyvasket, fugtigt hår. Lufttør eller føntør derefter håret, og style det med de varmestylers, som du ønsker at bruge.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Maria Nila
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Maria Nila Quick Dry Heat Spray 150 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.