BESTSELLER BRANDS: Besparelser på 5 bestseller brands - SHOP HER

Maria Nila True Soft Argan Oil 100 ml.

Om produktet

  • Blødgørende argan-olie
  • Tilfører fugt og næring
  • Absorberes lynhurtigt
  • Modvirker frizz
  • Fri for parabener
  • 100% vegansk
23900
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 5,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

BLØDGØRENDE ARGAN-OLIE

True Soft Argan Oil fra Maria Nila er en plejende argan-olie, der tilfører masser af fugt og næring til håret. Argan-olien fedter ikke håret, og den absorberes lynhurtigt ind i hårstråene. Derudover bekæmper olien effektivt frizz og flyvske småhår, så håret efterlades med en silkeblød, velplejet og glansfuld finish. True Soft-serien er særlig velegnet til tørt og genstridigt hår.

True Soft Argan Oil er beriget med plejende argan-olie, der blødgør og nærer håret i dybden. Derudover indeholder olien søkål-olie, der styrker håret, så det efterlades mere modstandsdygtigt. True Soft Argan Oil beskytter desuden håret og hårfarven mod solens UV-stråler. Olien er 100% vegansk, dufter friskt af bær og er fri for parabener.

FORNYET LIV TIL DIT HÅR

Trænger dit hår til ekstra pleje og omsorg, er True Soft Argan Oil fra Maria Nila det ideelle valg for dig. Den ultra-nærende hårolie tilfører masser af fugt til dit hår, så det efterlades med en fløjlsblød og skinnende finish.

Påfør en passende mængde Maria Nila True Soft Argan Oil i håndklædetørt hår, og style håret, som du ønsker. Olien kan også påføres i det tørre hår for ekstra glans.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Maria Nila
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Maria Nila True Soft Argan Oil 100 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.