Mason Pearson Handy Hair Brush Bristle & Nylon BN3

Om produktet

  • Skånsom hårbørste
  • Bredt børstehoved
  • Mix af børstehår
  • Til mellemlangt hår
  • Blødhed og glans
  • Giver nem udredning

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 10%

Special Price 89550

Normalpris i "butikkerne" 99500

(Fra 82585 /stk)
Optjen 44,75 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

MELLEM HÅRBØRSTE MED VILDSVINEHÅR OG NYLON

Handy Hair Brush Bristle & Nylon BN3 fra Mason Pearson er en anerkendt, håndlavet hårbørste, der skånsomt udreder selv det mest filtrede hår. Børsten har et bredt børstehoved, hvilket gør den nem at anvende og ideel til brug i mellemlangt hår. Derudover reducerer børsten hårets tørretid, da den giver en bedre fordeling af håret under friseringen.

Handy Hair Brush er ekstra mild mod håret sammenlignet med traditionelle plastikbørster. Børstens pigge er en kombination af vildsvinehår og nylon, der er specielt designet til at give silkeblødt og medgørligt hår. Børstehårene er i forskellige længder, så de effektivt transporterer hårets naturlige olier ud i længderne og giver en smuk blank finish. Børsten har desuden et flot sort skaft på 21.6 cm, og der medfølger en lille børste til rengøring og fjernelse af løse hår.

FOR EN SKÅNSOM UDREDNING

Ønsker du nemt og hurtigt at kunne udfiltre dit hår, er Handy Hair Brush Bristle & Nylon BN3 fra Mason Pearson det perfekte valg for dig. Den brede hårbørste udreder nemt dit hår uden at hive i det, hvilket giver færre knækkede hårstrå samt et velplejet resultat.

Arbejd Mason Pearson Handy Hair Brush BN3 igennem håret med lette børstestrøg. Start ved spidserne og slut ved hårbunden for at beskytte håret mod at knække. Gentag indtil den ønskede blødhed opnås.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Mason Pearson
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Mason Pearson Handy Hair Brush Bristle & Nylon BN3

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.