Spar 25% på Raunsborg – Gå til udvalget

Mason Pearson Handy Hair Brush Pure Bristle B3

Om produktet

  • Skånsom hårbørste
  • Bredt børstehoved
  • Med vildsvinehår
  • Ideel til langt hår
  • For blødhed og glans
  • Giver nem udredning
Spar 10%

Special Price 116550

Normalpris i "butikkerne" 129500

(Fra 1,07485 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 58,25 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

MELLEM HÅRBØRSTE MED VILDSVINEHÅR

Handy Hair Brush Pure Bristle B3 fra Mason Pearson er en håndlavet hårbørste med naturlige vildsvinehår, der effektivt fordeler hårets naturlige olier i hovedbunden for et skinnende blankt resultat. Børsten udreder skånsomt filtret hår, så det efterlades sundt. Handy Hair Brush er velegnet til fint, tyndt eller normalt hår og med det store børstehoved kan den nemt bruges i længere hår.

Handy Hair Brush er ekstra mild mod håret sammenlignet med traditionelle plastikbørster. Børstens pigge af vildsvinehår stimulerer hovedbunden samt modvirker fedtet hovedbund ved at opsuge de naturlige olier og fordele dem i håret for et glansfuldt resultat. Handy Hair Brush har et flot sort skaft og en længde på 21.6 cm. Der medfølger desuden en lille børste til rengøring og fjernelse af løse hår.

FOR SUNDT OG BLANKT HÅR

Ønsker du nemt og hurtigt at kunne udfiltre dit hår og få et glansfuldt resultat, er Handy Hair Brush Pure Bristle B3 fra Mason Pearson det perfekte valg for dig. Den brede hårbørste udreder nemt dit hår uden at hive i det, hvilket giver færre knækkede hårstrå samt et velplejet resultat. Børsten reducerer desuden hårets tørretid, da den giver en bedre fordeling af håret under friseringen.

Arbejd Handy Hair Brush Pure Bristle B3 igennem håret med lette børstestrøg. Start ved spidserne og slut ved hårbunden for at beskytte håret mod at knække. Gentag indtil den ønskede blødhed opnås. Rengør vildsvinebørsten med den lille rengøringsbørste efter behov.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Mason Pearson
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Mason Pearson Handy Hair Brush Pure Bristle B3

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.