Maybelline Total Temptation Mascara Black 8.6 ml.

Om produktet

  • Sort mascara
  • Giver fyldige, tætte vipper
  • For et dramatisk look
  • Plejer og nærer
  • Nem at påføre
Spar 42%

Special Price 6900

Normalpris i "butikkerne" 12000

På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 3,45 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Volumengivende mascara

Total Temptation Mascara Black fra Maybelline er en volumengivende mascara, der får vipperne til at se fyldige og tætte ud ved første strøg. Mascaraen er utroligt nem at påføre samt fanger og dækker alle vippehår, så vipperne efterlades med et dramatisk look. Total Temptation Mascara Black har en intens sort farve.

Total Temptation Mascara Black er beriget med et højt indhold af kokosekstrakt, der blødgører og tilfører fugt og næring til vipperne, så de efterlades med et sundt og velplejet udseende. Kokosekstraktet sørger ligeså for, at mascaraen påføres nemt og jævnt på vipperne. Mascaraen er udstyret med et blødt, stort børstehoved, der indfanger og dækker adskillige vippehår, selv dem der ellers kan være svære at nå.

For fyldige, dristige vipper

Drømmer du om dristige, flotte vipper, er Total Temptation Mascara Black fra Maybelline det perfekte valg for dig. Den sorte mascara giver dig øjeblikkeligt fyldige, adskilte vipper, der giver dine øjne et mere defineret look.

Start ved vippekanten, når du påfører Maybelline Total Temptation Mascara Black, og dæk vipperne fra rod til spids. Bevæg børsten tværs over vippen for at opnå den absolut bedste volumen. Påfør så mange lag, du ønsker, og påfør mascaraen inden lagene tørrer.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Maybelline
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Maybelline Total Temptation Mascara Black 8.6 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.