Spar 25% på Raunsborg – Gå til udvalget

Meraki Diffuser Sandcastles & Sunset 120 ml.

Om produktet

  • Smuk duftfrisker
  • Mild og sanselig duft
  • Opfrisker rummet
  • Til det moderne hjem
  • Eksklusivt design
  • Tropisk duft
12000
(Fra 9600 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 6,00 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Smuk duftfrisker

Diffuser Sandcastles & Sunset fra Meraki er en smuk duftfrisker, der efterlader en mild og sanselig duft i rummet. Den skønne duftfrisker passer perfekt ind i det moderne hjem, butikken, eller hvor der ellers ønskes en frisk og indbydende duft. Duftfriskeren kan stå i ethvert rum for at opfriske. Aromaen består af en blanding af tropiske frugter og kokos, som leder tankerne hen på strand og solopgang.

Diffuser Sandcastles & Sunset er baseret på en naturlig formel, der giver en mild, forfriskende duft, som skaber en afslappende stemning i rummet. Duftfriskeren kommer med 7 duftpinde, der giver en sanselig aroma. Duftens intensitet afhænger af, hvor mange pinde, der står i duftfriskeren. Duftfriskeren kommer i et flot, mørkt glas, der giver et eksklusivt udtryk i rummet. Diffuser Sandcastles & Sunset kommer i en størrelse på 120 ml.

For en velduftende og forfriskende aroma

Drømmer du om en dekorativ duftfrisker i et eksklusivt design, er Diffuser Sandcastles & Sunset fra Meraki et musthave for dig. Duftfriskeren efterlader dig med en velduftende og forfriskende aroma i dit hjem, som skaber en afslappende og hyggelig atmosfære.

Skru låget af Meraki Diffuser Sandcastles & Sunset, og put duftpindene ned i væsken. Desto flere duftpinde der puttes i beholderen, desto kraftigere duft opnår du. Tilbage er kun at nyde den opfriskende duft.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Meraki
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Meraki Diffuser Sandcastles & Sunset 120 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.