Spar min. 25% på (næsten) alt hårpleje & styling - SHOP HER

Meraki Men Shaving Brush

Om produktet

  • Klassisk barberkost
  • Skaft af asketræ
  • Hårstrå af polypropylen
  • Let at arbejde med
  • Bruges med barbersæbe
  • For en gammeldags barbering
- 25%

Special Price 17248

Normalpris i "butikkerne" 23000

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 8,60 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Effektiv Barberkost

Shaving Brush fra Meraki Men er en eksklusiv barberkost, der fordeler barbersæben blidt og behageligt i ansigtet inden barbering. Barberkostens hårstrå får barbersæben til at blive perfekt cremet, så barberingen bliver nem og effektiv.

Meraki Men Shaving Brush er med hårstrå lavet af polypropylen, der giver en blød og let påføring af barbersæbe. Barberkosten er udstyret med et smukt skaft i mørkt asketræ, der giver barberkosten et ekslusivt look og vil pynte på enhver badeværelseshylde. Skaftet ligger godt i hånden, og sørger sammen med barberkostens størrelse for god kontrol og komfort under brug. Shaving Brush fra Meraki Men har en højde på 10 cm, en diameter i toppen på 3,5 cm, og diameteren i bunden er på 6 cm. Meraki Men Shaving Brush er en del af serien Meraki Men med simple og effektive plejeprodukter udviklet specielt til den mandlige hud og ud fra en filosofi om, at personlig pleje skal kunne klares i få, enkle trin.

For en helt klassisk, tæt barbering

Ønsker du en klassisk, gammeldags barbering med barbersæbe, er Meraki Men Shaving Brush det oplagte valg til dig. Den eksklusive barberkost gør det nemt at fordele barbersæben jævnt og behageligt på skægget, så du får en perfekt barbering og efterlades med et friskt, velsoigneret look.

Fugt Meraki Men Shaving Brush med lunkent vand og stryg barberkosten over din barbersæbe med cirkulære bevægelser indtil sæben skummer op og barberkosten fyldes. Fordel herefter barbærsæben jævnt over skægget og barbér dig, som du ønsker. For at rengøre din Meraki Men Shaving Brush, vaskes børsten i varmt vand efter brug. Lad barberkosten tørre liggende eller med hårene nedad, og barberkosten vil snart være klar til næste barbering.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Meraki
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Meraki Men Shaving Brush

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.