Meraki Men Shaving Soap 70 g.

Om produktet

  • Cremet barbersæbe
  • Giver en behagelig barbering
  • For et tæt og glat resultat
  • Plejende egenskaber
  • Fri for parabener
  • Sæbe med fløjlsblød tekstur
9000
(Fra 7200 /stk)
På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 4,50 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Cremet barbersæbe

Shaving Soap fra Meraki Men er en barbersæbe, der giver en glat, blød og behagelig barbering hver gang. Barbersæben gør skæghårene bløde og medgørlige, så barberingen bliver helt tæt. Samtidig mindsker Meraki Men Shaving Soap hudirritation i forbindelse med barberingen, så huden efterlades sund og blød med et velplejet look.

Meraki Men Shaving Soap er baseret på en plejende formel med en cremet og ultra blød konsistens. Barbersæben er beriget med bl.a. kaolin-ler, der renser huden fri for olier og hjælper huden med at absorbere fugt, så huden bliver blød og frisk. Meraki Men Shaving Soap er en del af serien Meraki Men med simple og effektive plejeprodukter udviklet specielt til den mandlige hud ud fra en filosofi om, at personlig pleje skal kunne klares i få, enkle trin. Den cremede barbersæbe er desuden fri for parabener og kunstige farvestoffer.

For en silkeblød barbering

Ønsker du en klassisk og behagelig barbering, er Shaving Soap fra Meraki Men det perfekte valg til dig. Den plejende sæbe giver dig en blød og tæt barbering, og efterlader dig med et glat og velsoigneret resultat uden irritation og rødme.

Fugt en barberkost med lunkent vand, og påfør Meraki Men Shaving Soap med barberkosten dér, hvor du ønsker at fjerne hårene. Smør huden godt ind i den cremede sæbe og barbér dig, som du ønsker. Skyl efter med rigeligt vand. Vi anbefaler, at du slutter af med din foretrukne olie eller aftershave for optimal pleje og næring til huden.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Meraki
Ingredienser

Potassium Palmate, Sodium Palmate, Potassium Stearate, Potassium Palm Kernelate, Sodium Stearate, Sodium Palm Kernelate, Glycerin, Aqua, Kaolin, Palm Kernel Acid, Pentasodium Pentetate, Tetrasodium Etidronate, Parfum, Limonene, Linalool, CI 77891.

Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Meraki Men Shaving Soap 70 g.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.