Meraki Mini Natural Sponge Brown

Om produktet

  • Vaskesvamp til barn og baby
  • Skånsom mod den sensitive hud
  • 100 % naturlig
  • Lavet i bomuld
  • Parfumefri
12000
(Fra 9600 /stk)
På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 6,00 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Naturlig vaskesvamp til børn

Natural Sponge Brown fra Meraki Mini er en skånsom natursvamp til børn, der blidt og behageligt vasker huden ren. Svampen er udformet specielt til at tage højde for og beskytte den følsomme babyhud, der eferlades blød, ren og frisk. Vaskesvampen kan anvendes helt ned til 0 års alderen.

Meraki Mini Natural Sponge Brown er 100 % naturlig og biologisk nedbrydelig. Svampen, som er i bomuld, måler ca. 5 cm. i højden og har en diameter på 8-10 centimeter. Natursvampe kan ved første øjekast virke en lille smule stride, men så snart Natural Sponge Brown fra Meraki Mini bruges med vand, bliver svampen super blød og yderst behagelig. Vaskesvampen er en del af den veganske serie Meraki Mini, der er specielt udviklet til børn og babyers sensitive hud, og som trygt kan bruges til familiens yngste medlemmer uden bekymring for kunstige farvestoffer, parabener eller parfume.

For en ren og blød følelse

Ønsker du at vaske din babys sarte hud på en skånsom måde, er Meraki Mini Natural Sponge Brown det perfekte match til dig. Den bløde natursvamp passer godt på din babys følsomme hud og gør badetiden hyggelig og behagelig.

Anvend Natural Sponge Brown fra Meraki Mini alene med vand eller sammen med en mild kropssæbe. Gør natursvampen våd inden brug og massér blidt og forsigtigt huden med svampen i cirkulære bevægelser. Skyl herefter natursvampen grundigt med rent vand efter brug for at rengøre vaskesvampen. Vær opmærksom på, at en natursvamp med tiden vil nedbrydes og blive mindre og mindre. Udskift svampen ved behov.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Meraki
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Meraki Mini Natural Sponge Brown

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.