Meraki Natural Facial Sponges 5 stk.

Om produktet

  • Effektive rensesvampe
  • 5 stk.
  • Renser nænsomt huden
  • Blød og behagelig tekstur
  • Genanvendelige
6000
På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 3,00 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Effektive Rensesvampe

Meraki Natural Facial Sponges, også kaldet Clean, er en pakke med lækre rensesvampe til ansigtet, der blidt renser huden fri for snavs og makeup. Rensesvampene kan let skylles og genanvendes. Meraki Natural Facial Sponges giver en blød og behagelig men effektiv afrensning af hudens overflade, så huden efterlades med en ren og skøn finish.

Natural Facial Sponges fra Meraki kommer i en pakke med 5 styks. Svampene er runde i formen, og hver svamp måler 7,7 cm. i diameter, mens de er 1 cm. i højden. Meraki Natural Facial Sponges er udført i cellulose og bliver blødgjort i kontakt med vand, så de føles dejligt bløde på huden.

For en ren, frisk hud

Ønsker du ren og fin hud på en nem måde, er rensesvampene Natural Facial Sponges fra Meraki det perfekte valg til dig. Du kan nemt erstatte almindelige vatrondeller med disse rensesvampe og tilføje dit foretrukne renseprodukt, så dit ansigt effektivt renses og efterlades med en skøn ren og frisk fornemmelse.

Væd Meraki Natural Facial Sponges med vand og tilføj dit yndlings renseprodukt på svampen. Rens huden med blide, cirkulære bevægelser. Skyl herefter svampen ren og lad den tørre, eller vask svampen ved 60 grader - så kan rensesvampen bruges igen, hvis du har almindelig hudtype. Har du uren hud, anbefaler vi, at hver svamp kun bruges én gang.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Meraki
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Meraki Natural Facial Sponges 5 stk.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.