25% på (næsten) alt hårpleje & styling - SHOP HER

Meraki Scented Candle Nordic Pine Small

Om produktet

  • Smukt duftlys
  • Forfriskende duft
  • Brændetid på 12 timer
  • Til det moderne hjem
  • Eksklusivt design
  • Træagtig duft
6800
(Fra 5440 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 3,40 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Levering: 2-3 dage

Optjen loyalitetspoint

Levering: 2-3 dage

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

Smukt duftlys

Scented Candle Nordic Pine Small fra Meraki er et smukt duftlys, der har en forfriskende duft med kant. Det skønne duftlys passer perfekt ind i det moderne hjem, og det kan stå i ethvert rum og sprede hygge. Lyset byder på en afslappende aroma i hjemmet uden at sode så meget som almindelige duftlys. Lysets aroma består af en blanding af sød og krydret træ.

Scented Candle Nordic Pine Small er baseret på en naturlig formel bestående af olie fra sojabønnen, som soder væsentligt mindre end andre stearinlys. Olierne giver en dejlig, forfriskende duft, der skaber en afslappende stemning i rummet. Duftlyset kommer i et flot, mørkt glas, der giver et eksklusivt udtryk. Scented Candle Nordic Pine Small har en størrelse på 5,5 cm i diameteren og 6,7 cm i højden. Lyset fra Meraki har en brændetid på 12 timer.

For en velduftende og forfriskende aroma

Drømmer du om et smukt duftlys i et eksklusivt design, er Scented Candle Nordic Pine Small fra Meraki et musthave for dig. Duftlyset efterlader dig med en velduftende og forfriskende aroma i dit hjem, som skaber en afslappende og hyggelig atmosfære.

Tænd Meraki Scented Candle Nordic Pine Small med en lighter eller tændstik. Husk altid at slukke lyset, når du forlader rummet.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Meraki
Ingredienser

Soyavoks, Duft, Glas.

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Meraki Scented Candle Nordic Pine Small

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik