Spar 30% på Ecooking - Gå til udvalget

Meraki Scented Candle Sandalwood & Jasmine Small

Om produktet

  • Smukt duftlys
  • Forfriskende duft
  • Brændetid på 12 timer
  • Til det moderne hjem
  • Stilrent design
  • Blomsterlig duft
6000
(Fra 4800 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 3,00 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Smukt duftlys

Scented Candle Sandalwood & Jasmine Small fra Meraki er et smukt duftlys, der har en forfriskende duft med kant. Det skønne duftlys passer perfekt ind i det moderne hjem, og det kan stå i ethvert rum og sprede hygge. Lyset byder på en afslappende aroma i hjemmet uden at sode så meget som almindelige duftlys. Lysets aroma består af en blanding af jasmin blomster og træ.

Scented Candle Sandalwood & Jasmine Small er baseret på en naturlig formel bestående af olie fra sojabønnen, som soder væsentligt mindre end andre stearinlys. Olierne giver en dejlig, forfriskende duft, der skaber en afslappende stemning i rummet. Duftlyset kommer i et flot, hvidt glas, der giver et stilrent udtryk. Scented Candle Sandalwood & Jasmine Small har en størrelse på 5,5 cm i diameteren og 6,7 cm i højden. Lyset fra Meraki har en brændetid på 12 timer.

For en velduftende og forfriskende aroma

Drømmer du om et smukt duftlys i et stilrent design, er Scented Candle Sandalwood & Jasmine Small fra Meraki et musthave for dig. Duftlyset efterlader dig med en velduftende og forfriskende aroma i dit hjem, som skaber en afslappende og hyggelig atmosfære.

Tænd Meraki Scented Candle Sandalwood & Jasmine Small med en lighter eller tændstik. Husk altid at slukke lyset, når du forlader rummet.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Meraki
Ingredienser

Soyavoks, Duft, Glas.

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Meraki Scented Candle Sandalwood & Jasmine Small

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.