Michael Kors White Luminous Gold EDP 30 ml.

Om produktet

  • Elegant parfume
  • Eau de Parfum
  • Eksotisk duft
  • Feminin og berusende
  • Fri for parabener
  • Rejsestørrelse

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 15%

Special Price 34800

Normalpris i "butikkerne" 41000

Optjen 17,40 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Elegant Eau de Parfum

White Luminous Gold Eau de Parfum fra Michael Kors er en elegant parfume, der er feminin og berusende. Parfumen efterlader en eksotisk duft på huden, der er særdeles fortryllende. White Luminous Gold Eau de Parfum er perfekt til den moderne kvinde, som ønsker sig en ny luksuriøs duft.

White Luminous Gold kommer i en minimalistisk hvidguld flakon, der giver et eksklusivt og feminint udtryk på badeværelset. Parfumen er beriget med topnoter af pære, hjertenoter af jasmin og bundnoter af rav. Disse enkle noter skaber tilsammen en eksotisk duft som en berusende brise. Parfumen kommer i en rejsestørrelse, der er nem at have med på farten. White Luminous Gold Eau de Parfum er desuden fri for parabener.

For en eksotisk duft

Ønsker du at iføre dig en elegant og feminin duft, er White Luminous Gold Eau de Parfum fra Michael Kors det perfekte valg for dig. Den skønne parfume efterlader en eksotisk duft på din hud, der øjeblikkeligt bliver din yndlings.

Påfør Michael Kors White Luminous Gold Eau de Parfum på huden med lette pift. Spray parfumen med en afstand på ca. 20 centimeter fra huden. Parfumen holder længst på kroppens pulspunkter såsom håndled, under øreflipperne samt i halsudskæringen.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Michael Kors
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Michael Kors White Luminous Gold EDP 30 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.