Michael Kors Rose Radiant Gold EDP 30 ml.

Om produktet

  • Feminin parfume
  • Eau de Parfum
  • Blomsterlig duft
  • Til den passionerede kvinde
  • Fri for parabener

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 17%

Special Price 33975

Normalpris i "butikkerne" 41000

Optjen 16,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Feminin Eau de Parfum

Rose Radiant Gold Eau de Parfum fra Michael Kors er en feminin parfumeder er charmerende og luksuriøs. Parfumen efterlader en blomsterlig duft på hudender er særdeles forførende. Rose Radiant Gold Eau de Parfum er perfekt til den passionerede kvindesom ønsker sig en ny yndlingsduft.

Rose Radiant Gold kommer i en minimalistisk rosaguld flakonder giver et eksklusivt og feminint udtryk på badeværelset. Parfumen er beriget med topnoter af krydderierhjertenoter af blomster og bundnoter af blød moskus. Disse enkle noter skaber tilsammen en blomsterlig duftder forfører omgivelserne. Parfumen kommer i en rejsestørrelseder er nem at have med på farten. Rose Radiant Gold Eau de Parfum er desuden fri for parabener.

For en blomsterlig duft

Ønsker du at iføre dig en charmerende og feminin dufter White Luminous Gold Eau de Parfum fra Michael Kors det perfekte valg for dig. Den skønne parfume efterlader en blomsterlig duft på din hudder øjeblikkeligt bliver din favorit.

Påfør Michael Kors Rose Radiant Gold Eau de Parfum på huden med lette pift. Spray parfumen med en afstand på ca. 20 centimeter fra huden. Parfumen holder længst på kroppens pulspunkter såsom håndledunder øreflipperne samt i halsudskæringen.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Michael Kors
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Michael Kors Rose Radiant Gold EDP 30 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.