Miqura Anti Age Sheet Mask 1 stk.

Om produktet

  • Anti age sheetmaske
  • Tilfører fugt
  • Gør huden blød og glat
  • Har en opstrammende effekt
  • Modvirker synlige tegn på ældning

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 15%

Special Price 5850

Normalpris i "butikkerne" 6900

(Fra 5106 /stk)
Optjen 2,90 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Anti age maske

Anti Age Sheet Mask fra Miqura Care er en anti age sheetmaske, der effektivt tilfører fugt til huden. Masken sørger for at gøre huden mere blød og glat, så huden syner yngre og sundere. Endvidere giver Anti Age Sheet Mask en smuk, ensartet glød til huden, der også modvirker synlige tegn på ældning. Anti Age Sheet Mask er primært til moden hud.

Anti Age Sheet Mask fra Miqura Care er fremstillet af 100% naturligt fermenteret kokosjuice, der gør, at maskens fibre er 1000 gange finere end almindelige bomulds sheetmasker. Masken slutter dermed helt tæt ind til huden, hvilket sikrer, at huden optager al den pleje, den kan uden spild. Anti Age Sheet Mask er beriget med antioxidanter, der sørger for at skabe et mere ungdommeligt udseende med en hud, der fremstår endnu blødere, glattere og fugtigere. Ligeledes har masken en opstrammende effekt, der giver et øjeblikkeligt løft.

For opstrammet, ung hud

Ønsker du at give dit ansigt et øjeblikkeligt løft uden kirurgi eller andre indgreb, så er Anti Age Sheet Mask fra Miqura Care den perfekte løsning for dig. Ansigtsmasken opstrammer dit ansigt, samtidigt med at huden føles blødere og får den fornødne fugt.

Rens huden før brug af Miqura Care Anti Age Sheet Mask. Fjern de to ydre blå lag ved masken, og placér derefter masken på ansigtet. Vent 15-20 minutter, før masken tages af. Påfør efterfølgende dagcreme og makeup. Det er ikke nødvendigt at skylle ansigtet efter brug af masken.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Miqura Care
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Miqura Anti Age Sheet Mask 1 stk.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.