Miqura Care Try Me Tips 2 stk.

Om produktet

  • Exfolierende cocoons
  • 100% naturlig silke
  • Peeler skånsomt huden
  • Fjerner døde hudceller
  • Giver glat og ensartet hud
  • Prøvepakke med 2 stk.

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 15%

Special Price 2125

Normalpris i "butikkerne" 2500

(Fra 1850 /stk)
Optjen 1,05 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

PRØVEPAKKE MED SILKECOCOONS

Try Me Tips fra Miqura Care er unikke silkecocoons, der giver huden en skånsom peeling samt modvirker rynker og fine linjer. De effektive cocoons fjerner døde hudceller, minimerer hudens porer samt beskytter mod solens UV-stråler. Resultatet er silkeblød, glat og mere ensartet hud.

Try Me Tips er produceret af 100% naturlig og ren thai silke, der er spundet af silkelarver. Pupperne er helt unikke, og silken har mange gode egenskaber, der forbedrer hudens tekstur betydeligt. Silken er beriget med et højt indhold af silkeproteiner, der trænger dybt ind i huden, hvor de styrker kollagenproduktionen samt forebygger tegn på ældning.

FOR SMUK OG ENSARTET HUD

Ønsker du en flot og forbedret hudstruktur, er Try Me Tips fra Miqura Care det ideelle valg for dig. De unikke silkecocoons exfolierer blidt din hud, så den efterlades med en glat, fin og jævn overflade.

Rens først din ansigt fri for makeup og snavs. Tag derefter en Miqura Care Try Me Tip, og blødgør den i ca. 60˚C varmt vand i 2-3 minutter. Påfør cocoonen på din pegefinger, og før den blidt rundt på huden i ansigtet med cirkulære bevægelser. For optimal effekt anbefaler vi, at du anvender Try Me Tips hver anden dag. Hver cocoon kan anvendes 4-5 gange, før den skal kasseres.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Miqura Care
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Miqura Care Try Me Tips 2 stk.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.