Spar 25% på Raunsborg – Gå til udvalget

Moroccanoil Boar Bristle Classic Brush

Om produktet

  • Klassisk hårbørste
  • Med vildsvinehår
  • Nænsom udredning
  • Hiver ikke i håret
  • Velegnet i groft hår
  • Giver blankhed
44900
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 22,45 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

KLASSISK HÅRBØRSTE MED NATURHÅR

Moroccanoil Boar Bristle Classic Brush er en klassisk hårbørste, der uden besvær reder håret igennem. Børsten er håndlavet i højkvalitets-materialer, der giver en fantastisk og nænsom udredning af selv de mest filtrede totter. Børsten hiver ikke i håret, og håret beskyttes dermed mod at knække og spalte. Classic Brush er særligt velegnet til groft, tørt hår.

Boar Bristle Classic Brush er ekstra mild og skånsom mod håret sammenlignet med traditionelle plastikbørster. Børstens hår er produceret af 100% vildsvinehår, der er specielt designet til at give blødt, blankt og mere medgørligt hår. Børstens hår er i forskellige længder, så de effektivt transporterer hårets naturlige olier ud i længder og spidser. Classic Brush er 25 cm lang, og børstens håndtag er desuden produceret i asketræ, der er let og varmeresistent.

FOR NEM UDREDNING

Har dit hår tendens til knække under frisering, er Boar Bristle Classic Brush fra Moroccanoil den perfekte løsning for dig. Hårbørsten reder nænsomt dit hår, så det efter gentagen brug bliver silkeblødt, sundt og ekstra glansfuldt.

Arbejd Moroccanoil Boar Bristle Classic Brush igennem håret med lette børstestrøg. Start ved spidserne og slut ved hårbunden for at beskytte håret mod at knække. Gentag indtil den ønskede blødhed opnås.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Moroccanoil
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Moroccanoil Boar Bristle Classic Brush

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.