Moroccanoil Color Complete Color Continue Shampoo 250 ml.

Om produktet

  • Farvebevarende shampoo
  • Plejer hår og farve i dybden
  • Effekt efter 10 vaske
  • Beskytter og reparerer håret
  • Fri for parabener
  • Fugtgivende effekt
  • Til farvebehandlet hår
19900
På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 9,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Farvebevarende shampoo

Color Continue Shampoo fra Moroccanoil Color Complete er en shampoo, der plejer håret og hårfarven i dybden. Shampooen renser mildt hår og hovedbund fri for urenheder og produktrester, samtidig med at den reparerer håret fysisk og kemisk. Shampooen skaber en beskyttende hinde omkring hårstråene samt beskytter og fremhæver farven mellem salonbesøg. Shampooen opretholder hårets fugtbalance og efterlader det med en blank og blød overflade. Color Continue Shampoo er velegnet til farvebehandlet hår.

Color Continue Shampoo er beriget med Colorlink teknologien, der fysisk og kemisk reparerer og plejer håret i dybden, mens teknologien sørger for, at hårets kvalitet genoprettes, så farven hænger bedre fast i håret. Shampooen indeholder ArganID, der låser hårfarven fast ved at reparere og forsegle skællaget. Arganolien er rig på vitaminer, fedtsyrer, proteiner og antioxidanter og har beskyttende og forebyggende egenskaber, ligesom den også har en udredende effekt. E-vitaminer går aktivt ind og behandler håret, så det styrkes i dybden og efterlades modstandsdygtigt. Omega-3 olie har en blødgørende effekt, der gør håret elastisk og ekstra glansfuldt. Shampooen er yderligere beriget med en række ceramider, herunder ceramide 1, 3, 6, phytophingosin og kolesterol, der har en fugtgivende og reparerende virkning, samtidig med at hovedbunden bliver sund og velplejet. Color Continue Shampoo er desuden fri for parabener, sulfater og phthalater.

For en strålende hårfarve

Ønsker du at beskytte og fremhæve din smukke hårfarve, er Color Continue Shampoo fra Moroccanoil Color Complete et musthave for dig. Shampooen beskytter dit hår, samtidig med at den får dine lokker til at fremstå sunde og velplejede med en velbevaret hårfarve.

Påfør en passende mængde Moroccanoil Color Complete Color Continue Shampoo i vådt hår, og massér den grundigt ind i hår og hovedbund. Skyl med rigeligt varmt vand, og gentag, hvis nødvendigt. Vi anbefaler, at du afslutter med en farvebevarende balsam for et optimalt resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Moroccanoil
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Moroccanoil Color Complete Color Continue Shampoo 250 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.