Moroccanoil Curl Enhancing Shampoo 250 ml.

Om produktet

  • Nærende shampoo
  • Opretholder og definerer krøller
  • Renser skånsomt håret
  • Med argan-olie
  • Fri for parabener
  • Mindsker krus
  • Tilfører glans
  • Gør håret medgørligt
19900
På lager, 1-3 dages levering
OR
Optjen 9,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Nærende shampoo

Curl Enhancing Shampoo fra Moroccanoil er en nærende shampoo, der effektivt renser håret for snavs og produktrester. Shampooen opretholder og definerer krøllerne i håret, så krøllerne bliver bløde, bevægelige og luftige uden krus. Shampooen giver desuden håret masser af glans, øger dets elasticitet samt gør håret mere medgørligt, så det efterlades sundt og fuld af liv.

Curl Enhancing Shampoo fra Moroccanoil er baseret på ægte marokkansk argan-olie, der er rig på vitaminer, fedtsyrer, proteiner og antioxidanter. E-vitaminer behandler håret i dybden, så det styrkes og efterlades modstandsdygtigt. Shampooen er yderligere beriget med hydroliseret vegetabilsk protein og abessinsk olie, der styrker og beskytter håret samt giver luftige, bevægelige krøller, der oser af glans. Shampooen er desuden fri for sulfat, fosfat og parabener.

For definition af krøller

Drømmer du om smukke, luftige krøller, der ikke kruser, så er Curl Enhancing Shampoo fra Moroccanoil den perfekte shampoo for dig. Shampooen fjerner nemt snavs og produktrester fra dit hår samtidig med at behandle det i dybden, så dit hår efterlades med et sundt og glansfuldt look.

Da Moroccanoil Curl Enhancing Shampoo er yderst koncentreret, behøver du kun bruge en lille mængde. Massér shampooen grundigt ind i hår og hovedbund med rigeligt vand for at aktivere den fyldige skum. Skyl derefter shampooen ud. Vi anbefaler, at du afslutter med Curl Enhancing Conditioner for et optimalt resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Moroccanoil
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Moroccanoil Curl Enhancing Shampoo 250 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.