Moroccanoil Dry Shampoo Dark Tones 205 ml.

Om produktet

  • Effektiv tørshampoo
  • Velegnet til mørkt hår
  • Absorberer overskydende fedt
  • Efterlader ingen sprayrester
  • Fri for parabener
21900
På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 10,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Tørshampoo til hår i mørke toner

Dry Shampoo Dark Tones fra Moroccanoil er en rengørende tørshampoo, der øjeblikkeligt fjerner overskydende sebum fra hovedbund og hår. Tørshampooen plejer og renser hår og hovedbund uden at efterlade sig synlige sprayrester. Denne tørshampoo blender let ind mørkt hår og kan bruges i alle hårtyper.

Moroccanoil Dry Shampoo Dark Tones er baseret på en effektiv formel, der via ris-stivelse absorberer overskydende fedt, lugt og produktrester. Derudover indeholder tørshampooen plejende arganolie og er UV-beskyttende. Moroccanoil Dry Shampoo er let at anvende og efterlader håret fyldigt med en blød og silkeagtig finish. Alle produkter i Maroccanoil-serien er desuden fri for sulfater, fosfater og parabener.

Match din tørshampoo med din hårfarve

Ønsker du at genopfriske dit hår uden hårvask, er Dry Shampoo Dark Tones fra Moroccanoil det rette valg for dig. Tørshampooen rengør dit hår og matcher din personlige hårfarve.

Ryst din Dry Shampoo Dark Tones grundigt inden brug. Spray med 15-20cm. afstand mod hårrødderne i tørt hår. Lad tørshampooen tørre og massér tørshampooen ind i håret med fingrene for at fordele og aktivere den absorberende formel. Børst håret igennem for at fjerne rester og overskydende fedt.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Moroccanoil
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Moroccanoil Dry Shampoo Dark Tones 205 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.