Spar 30% på Ecooking - Gå til udvalget

Moroccanoil Extra Volume Conditioner 70 ml.

Om produktet

  • Volumengivende balsam
  • Gør håret medgørligt
  • Giver et fyldigt look
  • Med argan-olie
  • Fri for parabener
  • Velegnet til fint hår
  • Praktisk rejsestørrelse
10900
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 5,45 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

VOLUMENGIVENDE BALSAM

Moroccanoil Extra Volume Conditioner er en volumengivende balsam, der gør håret stærkt, medgørligt og nemt at rede ud. Håret efterlades genoplivet med et ekstra fyldigt og glansfuldt look. Extra Volume Conditioner er særligt velegnet til fint hår. Balsammen kommer i en praktisk rejsestørrelse, der er perfekt til at tage med på farten.

Extra Volume Conditioner er baseret på ægte marokkansk argan-olie, der er rig på vitaminer, fedtsyrer og antioxidanter. Sukker-proteiner behandler håret i dybden, så det styrkes og efterlades modstandsdygtigt. Omega-3 olie og alge-ekstrakter fugter håret, så det bliver ekstra blødt, skinnende og fri for krus. Conditioneren er desuden fri for sulfat, fosfat og parabener.

FOR FYLDIGE OG MEDGØRLIGE LOKKER

Drømmer du om ekstra fyldigt hår med masser af glans, er Extra Volume Conditioner fra Moroccanoil perfekt for dig. Den lette balsam giver dit hår et løft, så det boostes med volumen samtidig med at det fugtes uden at tynge.

Da Moroccanoil Extra Volume Conditioner er yderst koncentreret, behøver du kun bruge en lille mængde. Massér conditioneren ind i håret, og lad den virke i 1-2 minutter. Skyl derefter med rigeligt varmt vand. Vi anbefaler, at du bruger Extra Volume Shampoo inden for et optimalt resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Moroccanoil
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Moroccanoil Extra Volume Conditioner 70 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.