Moroccanoil Extra Volume Duo Special Edition 2x500 ml.

Om produktet

  • Volumengivende sæt
  • Shampoo og balsam
  • Renser skånsomt håret
  • Tilfører masser af fylde
  • Fri for parabener
  • Med arganolie
  • Velegnet til fint hår

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 48%

Special Price 39900

Normalpris i "butikkerne" 77600

Optjen 19,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

VOLUMENGIVENDE SHAMPOO & BALSAM

Extra Volume Duo Special Edition fra Moroccanoil er et eksklusivt sæt bestående af en volumengivende shampoo og balsam. Shampooen renser skånsomt håret og styrker det i dybden, imens conditioneren gør det blødt og medgørligt. Håret efterlades genoplivet med et ekstra fyldigt og glansfuldt look. Extra Volume Duo er særligt velegnet til fint hår.

Extra Volume Duo Special Edition er baseret på ægte marokkansk arganolie, der er rig på vitaminer, fedtsyrer og antioxidanter. Sukker-proteiner behandler håret i dybden, så det styrkes og efterlades modstandsdygtigt. Omega-3 olie og adskillige alge-ekstrakter fugter håret, så det bliver ekstra blødt og skinnende. Shampooen og conditioneren er desuden frie for sulfater, fosfater og parabener.

FOR FYLDIGE OG SKINNENDE LOKKER

Drømmer du om ekstra fyldigt hår, er Extra Volume Duo Special Edition fra Moroccanoil det perfekte sæt for dig. Den lette shampoo og balsam giver dit hår et løft, så det boostes med volumen samt tilføres fugt uden at tynge.

Da Moroccanoil Extra Volume Shampoo er yderst koncentreret, behøver du kun bruge en lille mængde. Massér shampooen grundigt ind i hår og hovedbund med rigeligt vand for at aktivere den fyldige skum. Skyl derefter shampooen ud. Massér til sidst conditioneren ind i håret, og lad den virke i 1-2 minutter. Skyl efter med rigeligt varmt vand.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Moroccanoil
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Moroccanoil Extra Volume Duo Special Edition 2x500 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.