Moroccanoil Glimmer Shine Spray 50 ml.

Om produktet

  • Afsluttende glansspray
  • Med argan-olie
  • Giver blank finish
  • Beskytter håret
  • Fri for parabener
  • Til alle hårtyper
  • Praktisk rejsestørrelse

Få en mail når varen kommer på lager igen

13900
Optjen 6,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

GLANSSPRAY MED ARGAN-OLIE

Moroccanoil Glimmer Shine Spray er en lysreflekterende hårspray, der anvendes som afsluttende finish på frisuren. Sprayen gør håret ekstra glansfuldt og skinnende samt beskytter imod miljømæssige påvirkninger. Glanssprayen kan også bruges til at fremhæve hårets farve, så den altid ser strålende og klar ud. Glimmer Shine Spray kan anvendes til alle hårtyper og er også velegnet til gråt hår, der trænger til shine. Produktet kommer i en praktisk rejsestørrelse, der er perfekt til at tage med på farten.

Glimmer Shine Spray er baseret på ægte marokkansk argan-olie, der er rig på vitaminer, fedtsyrer, proteiner og antioxidanter. E-vitaminer går aktivt ind og behandler håret, så det styrkes i dybden og efterlades modstandsdygtigt. Omega-3 olie har en blødgørende effekt, der gør håret elastisk og ekstra glansfuldt. Glanssprayen er desuden fri for sulfat, fosfat og parabener.

DET SIDSTE TOUCH TIL ENHVER FRISURE

Ingen hårrutine er færdig uden det sidste glansfulde touch. Glimmer Shine Spray fra Moroccanoil giver dit hår ekstra glans og beskyttelse, så det ser smukt og strålende ud hele dagen igennem.

Spray Glimmer Shine Spray på den færdigstylede frisure med en afstand på 25 cm. Lad håret tørre i 3-4 minutter, inden du igen rør ved det. Du kan også spraye en lille smule Glimmer Shine direkte på din hårbørste, og rede håret igennem for at modvirke krus og statisk elektricitet.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Moroccanoil
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Moroccanoil Glimmer Shine Spray 50 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.