Gratis levering på køb over 199 kr. med koden BV-FRIFRAGT

Moroccanoil Hydrating Conditioner 250 ml.

Om produktet

  • Fugtgivende balsam
  • Gør håret medgørligt
  • Plejer og nærer
  • Med argan-olie
  • Fri for parabener
  • Velegnet til tørt hår
19900
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 9,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

FUGTGIVENDE BALSAM

Moroccanoil Hydrating Conditioner er en fugtgivende balsam, der tilfører håret ekstra pleje og næring, så det straks bliver mere medgørligt og nemt at rede ud. Conditioneren øger hårets elasticitet samt beskytter imod miljømæssige påvirkninger, så håret både føles og ser sundere ud. Hydrating Conditioner er særligt velegnet til naturligt tørt hår.

Hydrating Conditioner er baseret på ægte marokkansk argan-olie, der er rig på vitaminer, fedtsyrer, proteiner og antioxidanter. E-vitaminer behandler håret i dybden, så det styrkes og efterlades modstandsdygtigt. Omega-3 olie og adskillige alge-ekstrakter fugter håret, så det bliver ekstra blødt, skinnende og fri for krus. Conditioneren er desuden fri for sulfat, fosfat og parabener.

FÅ SUNDT OG MEDGØRLIGT HÅR

Trænger dit hår til ekstra fugt og næring, er Hydrating Conditioner fra Moroccanoil perfekt for dig. Den nærende balsam plejer effektivt dit hår i dybden, så igen bliver medgørligt, glansfuldt og lettere at style.

Da Moroccanoil Hydrating Conditioner er yderst koncentreret, behøver du kun bruge en lille mængde. Massér conditioneren ind i håret, og lad den virke i 1-2 minutter. Skyl derefter med rigeligt varmt vand. Vi anbefaler, at du bruger Hydrating Shampoo inden for et optimalt resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Moroccanoil
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Moroccanoil Hydrating Conditioner 250 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.