Moroccanoil Hydrating Duo Special Edition 2x500 ml.

Om produktet

  • Fugtgivende sæt
  • Shampoo og balsam
  • Renser skånsomt
  • Plejer og nærer
  • Fri for parabener
  • Med arganolie
  • Velegnet til tørt hår
Spar 45%

Special Price 39900

Normalpris i "butikkerne" 73600

På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 19,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

FUGTGIVENDE SHAMPOO & BALSAM

Hydrating Duo Special Edition fra Moroccanoil er et eksklusivt sæt bestående af en fugtgivende shampoo og balsam. Shampooen renser skånsomt håret, imens den nærende balsam gør håret medgørligt og nemt at rede ud. Begge produkter beskytter imod miljømæssige påvirkninger, så håret efterlades sundt og fuld af liv. Hydrating Duo er særligt velegnet til naturligt tørt hår.

Hydrating Duo Special Edition er baseret på ægte marokkansk arganolie, der er rig på vitaminer, fedtsyrer, proteiner og antioxidanter. E-vitaminer behandler håret i dybden, så det styrkes og efterlades modstandsdygtigt. Omega-3 olie og adskillige alge-ekstrakter fugter håret, så det bliver ekstra blødt og skinnende. Shampooen og conditioneren er desuden frie for sulfater, fosfater og parabener.

ET PLEJE-BOOST TIL DIT HÅR

Trænger dit hår til ekstra fugt og næring, er Hydrating Duo Special Edition fra Moroccanoil det perfekte sæt for dig. Shampooen fjerner nemt produktrester fra dit hår, imens conditioneren plejer det i dybden. Dit hår genvinder sin naturlige fugt og får et sundt, glansfuldt look.

Da Moroccanoil Hydrating Shampoo er yderst koncentreret, behøver du kun bruge en lille mængde. Massér shampooen grundigt ind i hår og hovedbund med rigeligt vand for at aktivere den fyldige skum. Skyl derefter shampooen ud. Massér til sidst conditioneren ind i håret, og lad den virke i 1-2 minutter. Skyl efter med rigeligt varmt vand.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Moroccanoil
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Moroccanoil Hydrating Duo Special Edition 2x500 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.