Spar 25% på Raunsborg – Gå til udvalget

Moroccanoil Hydrating Shampoo 250 ml.

Om produktet

  • Fugtgivende shampoo
  • Renser skånsomt håret
  • Plejer og nærer
  • Med argan-olie
  • Fri for parabener
  • Velegnet til tørt hår
18900
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 9,45 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

FUGTGIVENDE SHAMPOO

Moroccanoil Hydrating Shampoo er en fugtgivende shampoo, der skånsomt renser håret samt tilfører det ekstra pleje og næring. Shampooen øger hårets elasticitet samt beskytter imod miljømæssige påvirkninger, så håret efterlades sundt og fuld af liv. Hydrating Shampoo er særligt velegnet til naturligt tørt hår.

Hydrating Shampoo er baseret på ægte marokkansk argan-olie, der er rig på vitaminer, fedtsyrer, proteiner og antioxidanter. E-vitaminer behandler håret i dybden, så det styrkes og efterlades modstandsdygtigt. Omega-3 olie og adskillige alge-ekstrakter fugter håret, så det bliver ekstra blødt, skinnende og fri for krus. Shampooen er desuden fri for sulfat, fosfat og parabener.

ET PLEJE-BOOST TIL DIT HÅR

Trænger dit hår til ekstra fugt og næring, er Hydrating Shampoo fra Moroccanoil den perfekte shampoo for dig. Shampooen fjerner nemt snavs og produktrester fra dit hår samtidig med at pleje det i dybden. Dit hår genvinder sin naturlige fugt og får et sundt, glansfuldt look.

Da Moroccanoil Hydrating Shampoo er yderst koncentreret, behøver du kun bruge en lille mængde. Massér shampooen grundigt ind i hår og hovedbund med rigeligt vand for at aktivere den fyldige skum. Skyl derefter shampooen ud. Vi anbefaler, at du afslutter med Hydrating Conditioner for et optimalt resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Moroccanoil
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Moroccanoil Hydrating Shampoo 250 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.