Spar min. 25% på (næsten) alt hårpleje & styling - SHOP HER

Moroccanoil Ionic Ceramic Thermal Brush 55 mm

Om produktet

  • Keramisk rundbørste
  • 55 mm i diameter
  • For volumen eller krøl
  • Nænsom mod håret
  • Med inddelingspind
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 10,45 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

KERAMISK RUNDBØRSTE TIL LANGT HÅR

Moroccanoil Ionic Ceramic Thermal Brush 55 mm er en skånsom keramisk rundbørste, der er perfekt til at skabe volumen ved hårrødderne og tilføre tekstur til håret - uanset om man vil glatte håret eller skabe krøller. Thermal Brush 55 mm er særlig velegnet til langt og tykt hår på grund af børstens størrelse.

Ionic Ceramic Thermal Brush 55 mm er produceret af ioniske nylon pigge, der er designet til glide ubesværet igennem håret uden at skade det. Hårbørsten har en orange split for enden af skaftet, der kan tages ud og vendes om. Splitten kan bruges til at inddele håret i sektioner samt til at lave en præcis skilning. Den keramiske belægning på børsten sikrer en optimal varmefordeling fra føntørreren, samt holder på varmen, så man kan lave rigtige krøller i håret.

FOR NEM STYLING AF DIT HÅR

Ville du ønske, det var nemt at skabe volumen eller krøller i dit hår, er Ionic Ceramic Thermal Brush 55 mm fra Moroccanoil din perfekte løsning. Den keramiske rundbørste er ekstra mild mod håret, samtidig med, at den gør det nemt at style.

Brug en clips til at samle det yderste hår oven på hovedet. Træk en af de inderste lokker hen over din Moroccanoil Thermal Brush med moderat kraft. Brug derefter din føntørrer, mens du forsigtigt vender og drejer børsten i håret for en glat effekt, eller holder børsten stille for at skabe krøller. Gentag processen, indtil du har været igennem hele håret.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Moroccanoil
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Bedømmelser 1 anmeldelse(r)

Fungere og giver glans.
Børsten ligger godt i hånden. Hovedet varmes nemt op og køler hurtigt ned, ved hjælp af luften fra føntørren.
Et lille minus er silicone på håndtaget, ihvertfald, når man bruger den på sig selv.... håret glider jo ikke ligeså nemt på dette som på tromlen....
Samlet vurdering
Bedømt af Camilla / (Indsendt den 24/01/2021)

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Moroccanoil Ionic Ceramic Thermal Brush 55 mm

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.