Få dobbelt op på loyalitetspoint t.o.m søndag d. 26/9

Moroccanoil Ionic Ceramic Thermal Paddle Brush

Om produktet

  • Stor hårbørste
  • Med nylon pigge
  • Nænsom udredning
  • Hiver ikke i håret
  • Velegnet i langt hår
  • Med inddelingspind
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 18,90 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

KERAMISK HÅRBØRSTE MED INDDELINGSPIND

Moroccanoil Ionic Ceramic Thermal Paddle Brush er en keramisk hårbørste, der er perfekt til at udrede selv det mest filtrede hår. Det store børstehoved sørger for en bedre fordeling af håret, hvilket reducerer hårets tørretid betydeligt. Paddle Brush er særligt velegnet til langt, tykt eller genstridigt hår.

Ionic Ceramic Thermal Paddle Brush er ekstra mild mod håret. Børsten er produceret af ioniske nylon pigge, der er designet til glide let og ubesværet igennem håret uden at skade det. Hårbørsten er 26 cm lang og har en orange split for enden af skaftet, der kan tages ud og vendes om. Splitten kan bruges til at inddele håret i sektioner samt til at lave en præcis skilning.

FOR NEM UDREDNING AF HÅRET

Har dit hår tendens til at blive filtret og uregerligt, Ionic Ceramic Thermal Paddle Brush fra Moroccanoil dit perfekte valg. Den brede børste udfiltrer nemt håret uden at hive i det, hvilket giver færre knækkede hårstrå.

Arbejd Moroccanoil Ionic Ceramic Thermal Paddle Brush igennem håret med lette børstestrøg. Start ved spidserne og slut ved hårbunden for at beskytte håret mod at knække. Gentag indtil den ønskede blødhed opnås.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Moroccanoil
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Moroccanoil Ionic Ceramic Thermal Paddle Brush

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik