Moroccanoil Moisture Repair Conditioner 250 ml.

Om produktet

  • Genopbyggende balsam
  • Gør håret medgørligt
  • Fugter og styrker
  • Med argan-olie
  • Fri for parabener
  • Velegnet til skadet hår
19900
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 9,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

GENOPBYGGENDE BALSAM

Moroccanoil Moisture Repair Conditioner er en genopbyggende balsam, der gør håret ekstra medgørligt og nemt at rede ud. Den plejende balsam fugter, styrker og genopretter elasticiteten i svækket hår, så det efterlades mere modstandsdygtigt. Moisture Repair Conditioner er særligt velegnet til skadet hår, der har været udsat for kemiske behandlinger og ofte brug af varmestyling.

Moisture Repair Conditioner er baseret på ægte marokkansk argan-olie, der er rig på vitaminer, fedtsyrer og antioxidanter. Keratin og silkeproteiner går aktivt ind og behandler håret, så det styrkes i dybden. Omega-3, Jojoba- og avocado-olie har en blødgørende effekt, der gør håret elastisk og ekstra glansfuldt. Conditioneren er desuden fri for sulfat, fosfat og parabener.

FÅ STÆRKT OG MEDGØRLIGT HÅR

Trænger dit hår til ekstra fugt og genopbygning, er Moisture Repair Conditioner fra Moroccanoil perfekt for dig. Den nærende balsam genopretter dit hårs naturlige fugtbalance og styrker ødelagte hårstrå, så dit hår igen vil blive silkeblødt og sundt.

Da Moroccanoil Moisture Repair Conditioner er yderst koncentreret, behøver du kun bruge en lille mængde. Massér conditioneren ind i håret, og lad den virke i 1-2 minutter. Skyl derefter med rigeligt varmt vand. Vi anbefaler, at du bruger Moisture Repair Shampoo inden for et optimalt resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Moroccanoil
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Moroccanoil Moisture Repair Conditioner 250 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.