Moroccanoil Moisture Repair Duo Special Edition 2x500 ml.

Om produktet

  • Genopbyggende sæt
  • Shampoo og balsam
  • Renser skånsomt
  • Fugter og styrker
  • Fri for parabener
  • Med arganolie
  • Velegnet til skadet hår

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 45%

Special Price 39900

Normalpris i "butikkerne" 73600

Optjen 19,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

GENOPBYGGENDE SHAMPOO & BALSAM

Moisture Repair Duo Special Edition fra Moroccanoil er et eksklusivt sæt bestående af en genopbyggende shampoo og balsam. Shampooen renser skånsomt håret, imens conditioneren tilfører det masser af fugt og næring. Begge produkter styrker og genopretter håret naturlige elasticitet, så det efterlades mere modstandsdygtigt. Moisture Repair Duo er særligt velegnet til skadet hår, der har været udsat for kemiske behandlinger og ofte brug af varmestyling.

Moisture Repair Duo Special Edition er baseret på ægte marokkansk arganolie, der er rig på vitaminer, fedtsyrer og antioxidanter. Keratin og silkeproteiner går aktivt ind og behandler håret, så det styrkes i dybden. Omega-3, Jojoba- og avocado-olie har en blødgørende effekt, der gør håret elastisk og ekstra glansfuldt. Shampooen og conditioneren er desuden frie for sulfater, fosfater og parabener.

STYRK DIT HÅR I DYBDEN

Trænger dit hår til ekstra fugt og genopbygning, er Moisture Repair Duo Special Edition fra Moroccanoil det perfekte sæt for dig. Den nærende shampoo og balsam genopretter dit hårs naturlige fugtbalance og styrker ødelagte hårstrå, så dit hår igen vil blive blødt og sundt.

Da Moroccanoil Moisture Repair Shampoo er yderst koncentreret, behøver du kun bruge en lille mængde. Massér shampooen grundigt ind i hår og hovedbund med rigeligt vand for at aktivere den fyldige skum. Skyl derefter shampooen ud. Massér til sidst conditioneren ind i håret, og lad den virke i 1-2 minutter. Skyl efter med rigeligt varmt vand.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Moroccanoil
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Moroccanoil Moisture Repair Duo Special Edition 2x500 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.