Moroccanoil Moisture Repair Shampoo 250 ml.

Om produktet

  • Genopbyggende shampoo
  • Renser skånsomt håret
  • Fugter og styrker
  • Med argan-olie
  • Fri for parabener
  • Velegnet til skadet hår
19900
På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 9,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

GENOPBYGGENDE SHAMPOO

Moroccanoil Moisture Repair Shampoo er en genopbyggende shampoo, der skånsomt renser håret samt tilfører det masser af fugt og næring. Shampooen styrker og genopretter elasticiteten i svækket hår, så det efterlades mere modstandsdygtigt. Moisture Repair Shampoo er særligt velegnet til skadet hår, der har været udsat for kemiske behandlinger og ofte brug af varmestyling.

Moisture Repair Shampoo er baseret på ægte marokkansk argan-olie, der er rig på vitaminer, fedtsyrer og antioxidanter. Keratin og silkeproteiner går aktivt ind og behandler håret, så det styrkes i dybden. Omega-3, Jojoba- og avocado-olie har en blødgørende effekt, der gør håret elastisk og ekstra glansfuldt. Shampooen er desuden fri for sulfat, fosfat og parabener.

STYRK DIT HÅR I DYBDEN

Trænger dit hår til ekstra fugt og genopbygning, er Moisture Repair Shampoo fra Moroccanoil den perfekte shampoo for dig. Den nærende shampoo genopretter dit hårs naturlige fugtbalance og styrker ødelagte hårstrå, så dit hår igen vil blive blødt og sundt.

Da Moroccanoil Moisture Repair Shampoo er yderst koncentreret, behøver du kun bruge en lille mængde. Massér shampooen grundigt ind i hår og hovedbund med rigeligt vand for at aktivere den fyldige skum. Skyl derefter shampooen ud. Vi anbefaler, at du afslutter med Moisture Repair Conditioner for et optimalt resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Moroccanoil
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Moroccanoil Moisture Repair Shampoo 250 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.