Spar 30% på Ecooking - Gå til udvalget

Moroccanoil Molding Cream 100 ml.

Om produktet

  • Formbar fibercreme
  • Tilfører definition
  • Giver mat finish
  • Medium hold
  • Fri for parabener
22900
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 11,45 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

FORMBAR FIBERCREME

Moroccanoil Molding Cream er formbar teksturcreme, der med volumengivende fibre tilfører definition til håret samt giver en langvarig, mat finish. Cremen har en blød konsistens, der gør den nem at arbejde ind i både kort og længere hår. Derudover tilfører den medium hold og fugt under styling, så håret efterlades elastisk med en flot tekstur.

Molding Cream er baseret på ægte marokkansk argan-olie. E-vitaminer behandler håret i dybden, så det styrkes og efterlades modstandsdygtigt. Oliven-olie og Omega-3 har en blødgørende effekt, imens silica modvirker et fedtet look. Teksturcremen er desuden fri for parabener.

SKAB EN FLOT, MAT FINISH

Ønsker du en frisure, der er fleksibel og har et mat look, er Molding Cream fra Moroccanoil det perfekte stylingprodukt for dig. Fibercremen lader dig skabe styles med naturlig tekstur – lige fra catwalk looks til mere rå og rodede styles.

Fordel Moroccanoil Molding Cream i håndfladerne, og arbejd cremen ind i rent, håndklædetørt eller tørt hår. Style derefter håret, som ønsket. Cremen kan påføres ved hovedbunden for ekstra volumen, da den ikke fedter eller tynger. Den er desuden også velegnet til at kramme i krøller efter føntørring for at skabe tekstur eller skille krøllerne ad.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Moroccanoil
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Moroccanoil Molding Cream 100 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.