Moroccanoil Oil Treatment 100+25 ml.

Om produktet

  • Argan-olie sæt
  • Absorberes øjeblikkeligt
  • Blødgør og plejer
  • Giver en flot glans
  • Fri for parabener
  • Forkorter tørretiden
  • Kontrollerer krus

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 36%

Special Price 28900

Normalpris i "butikkerne" 45800

Optjen 14,45 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

STOR OG LILLE ARGAN-OLIE

Moroccanoil Oil Treatment er en fantastisk hårolie, der fuldstændig forvandler håret, så det bliver livligt og skinnende. Olien absorberes øjeblikkeligt af håret, og den forkorter føntørringstiden med 40%. Håret efterlades silkeblødt og velplejet med en blank overflade.

Oil Treatment er baseret på ægte marokkansk argan-olie, der er rig på vitaminer, fedtsyrer, proteiner og antioxidanter. E-vitaminer behandler håret i dybden, så det styrkes og efterlades modstandsdygtigt. Omega-3 olie har en blødgørende effekt, der gør håret elastisk og ekstra glansfuldt. Hårolien er desuden varmebeskyttende under føntørring. Moroccanoil er fri for sulfat, fosfat, alkohol og parabener.

PLEJE, STYLING OG FINISH I ÉT

Trænger dit hår til ekstra pleje og glans, er Moroccanoil Oil Treatment det perfekte hårpleje-produkt for dig. Den nærende hårolie kan anvendes som både pleje, styling og finish. Behandlingen tilfører masser af fugt og glans til dit hår samt giver dig kontrol over krus og flyvske småhår.

Moroccanoil Oil Treatment er drøj i brug, anvend derfor kun en lille mængde olie ad gangen. Gnid et par dråber imellem håndfladerne, og fordel olien i nyvasket hår med fokus på længder og spidser. Style derefter dit hår, som du plejer, og lad det lufttørre eller føntør det. Hårolien kan også anvendes i det tørre hår for ekstra glans og kruskontrol.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Moroccanoil
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Moroccanoil Oil Treatment 100+25 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.