Moroccanoil Root Booster 250 ml.

Om produktet

  • Volumengivende mousse
  • Løfter håret ved rødderne
  • Plejer hår og hovedbund
  • Giver en naturlig finish
  • Fri for parabener
  • Curly Girl godkendt
22900
På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 11,45 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

VOLUMENGIVENDE MOUSSE

Moroccanoil Root Boost er en unik og plejende hårmousse, der løfter håret ved bunden, så det efterlades med et fyldigt look. Hårskummen har en applikationsspids, der koncentrerer moussen ned i hovedbunden, så håret får masser af volumen. Resultatet er langtidsholdbar og fyldig tekstur med en naturlig finish.

Root Booster er baseret på ægte marokkansk argan-olie. E-vitamin behandler håret i dybden, så det styrkes og efterlades modstandsdygtigt. Omega-3 har en blødgørende effekt, der gør håret elastisk og ekstra glansfuldt. Hårskummen har desuden en anti-statisk effekt og er fri for parabener.

GIV DIT HÅR ET EKSTRA LØFT

Trænger dit hår til ekstra fylde og volumen, der ikke forsvinder i løbet af dagen, er Root Booster fra Moroccanoil din ultimative løsning. Den unikke mousse giver dit hår et løft ved rødderne, så det får masser af volumen samt både føles og ser tykkere ud.

Påfør Moroccanoil Root Booster i nyvasket, håndklædetørt hår. Påfør moussen direkte ved hårrødderne for at give et løft og fylde til alle hårtyper. Hårskummen kan også anvendes i resten af håret for ekstra hold og volumen. Føntør afslutningsvis håret sektion for sektion for et optimalt resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Moroccanoil
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Moroccanoil Root Booster 250 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.