Moser ChroMini Pro 1591 Trimmer

Om produktet

  • Professionel mini-trimmer
  • Ideel til præcisionstrimning
  • Velegnet til kanttrimning
  • Letvægts design
  • Med afstandskam
  • Nem at rengøre
  • Stålskær på 32 mm
Spar 22%

Special Price 99800

Normalpris i "butikkerne" 129500

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 49,90 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

LETVÆGTS MINI-TRIMMER

Moser Profiline ChroMini Pro 1591 er en professionel præcisionstrimmer, der er perfekt til trimning af hårkanten. Den lette trimmer har et ergonomisk design og vejer kun 130 g., hvilket gør den let at håndtere og anvende. ChroMini Pro 1591 Trimmer kan anvendes til kant- eller præcisionstrimning

ChroMini Pro 1591 Trimmer er udstyret med rustfri stålblade med en bredde på 32 mm, der let kan tages af for en hurtig rengøring. Trimmeren er støjsvag og har et kraftigt, miljøvenligt batteri, der kun skal lade i 2 timer, hvorefter det har en driftstid på hele 100 minutter. ChroMini Pro 1591 trimmer håret i en længde på 0,4 mm, men med den medfølgende afstandskam på 3-6 mm er det muligt at variere klippelængden. Pakken indeholder derudover en praktisk ladestation samt en rensebørste og smøreolie for vedligeholdelse.

DEN OPTIMALE KANTTRIMMER

Vil du gerne skabe flotte frisurer, hvor hårkanten står knivskarpt, er ChroMini Pro 1591 fra Moser den perfekte trimmer til dig. Den lette og kompakte trimmer giver dig rig mulighed for at afrette dine hårkanter og lave frisurer med en snorlige finish.

Påfør afstandskammen, hvis ønsket, og trim hårkanten med ChroMini Pro 1591 fra Moser. Efterfølgende åbnes trimmeren, og hårene børstes af maskinen og trimmerhovedet med rensebørsten. Tag trimmerhovedet af, og dryp lidt smøreolie på bladet for vedligeholdelse. Sæt trimmerhovedet på maskinen igen, og tænd maskinen i kort tid for at fordele olien. Sæt trimmeren i ladestationen.

Vi anbefaler, at du smører skæret grundigt før og efter brug med den medfølgende smøreolie. Tænd kort for maskinen for at fordele olien.

Moser ChroMini Pro 1591 er ikke velegnet til skægtrimning.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Moser
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Moser ChroMini Pro 1591 Trimmer

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.