BESTSELLER BRANDS: Besparelser på 5 bestseller brands - SHOP HER

Moser ChromStyle Pro 1871 Trimmer

Om produktet

  • Professionel trimmer
  • Med 4 afstandskamme
  • Stålskær på 46 mm.
  • Let at rengøre
  • Til hår og skæg

Få en mail når varen kommer på lager igen

- 35%

Special Price 149175

Normalpris i "butikkerne" 229500

(Fra 1,21635 /stk)
Optjen 37,25 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

PROFESSIONEL TRIMMER

Moser Profiline ChromStyle Pro 1871 er en professionel trimmer, der giver en tæt og præcis klipning. Trimmeren har et ergonomisk design, hvilket gør den let at håndtere og anvende. ChromStyle Pro 1871 Trimmer kan anvendes med ledning eller batteri og trimmer både hår samt skæg.

ChromStyle Pro 1871 Trimmer er udstyret med rustfri stålblade med en bredde på 46 mm, der let kan tages af for en hurtig rengøring. Trimmeren har et kraftigt, miljøvenligt batteri, der kun skal lade i 60 minutter hvorefter det har en driftstid på hele 90 minutter. ChromStyle Pro 1871 trimmer håret i en længde på 0,7-3 mm, og med de 4 medfølgende afstandskamme er det muligt at sætte klippelængden til 3,6,9 eller 12 mm. Pakken indeholder desuden en praktisk ladestation samt en rensebørste og smøreolie for vedligeholdelse.

DEN OPTIMALE TRIMMER

Ønsker du en præcis trimning, er ChromStyle Pro 1871 fra Moser den perfekte trimmer til dig. Den effektive trimmer giver dig rig mulighed for trimme dit hår eller skæg, som du ønsker med et perfekt professionelt resultat.

Påfør afstandskammen hvis ønsket og trim håret med ChromStyle Pro 1871 fra Moser. Efterfølgende åbnes trimmeren, og hårene børstes af maskinen og trimmerhovedet med rensebørsten. Tag trimmerhovedet af, og dryp lidt smøreolie på bladet for vedligeholdelse. Sæt trimmerhovedet på maskinen igen, og sæt den i ladestationen.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Moser
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Moser ChromStyle Pro 1871 Trimmer

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.