BESTSELLER BRANDS: Besparelser på 5 bestseller brands - SHOP HER

Moser T-Cut Trimmer

Om produktet

  • Ledningsfri trimmer
  • Med t-formede blade
  • Giver en præcis trimning
  • God til både hår og skæg
  • Letvægt og støjsvag
  • Medfølger rensebørste
- 26%

Special Price 94775

Normalpris i "butikkerne" 129500

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 23,65 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

PROFESSIONEL TRIMMER

T-Cut Trimmer fra Moser Profiline er en ledningsfri trimmer, der giver en tæt og præcis klipning. Den effektive trimmer er nem at anvende, og den kan bruges til både hår og skæg. Trimmeren er ideel til at give en tæt klipning af håret, en præcis trimning af nakken og en kanttrimning af skægget eller omkring ørene.

Moser T-Cut Trimmer har et ergonomisk design og en letvægt på kun 135 g. Derudover er trimmeren støjsvag, og den er udstyret med et kraftigt, miljøvenligt batteri. Batteriet lades op på kun 120 minutter, hvorefter det har en driftstid på 60 minutter. Trimmeren har rustfrie, t-formede stålblade, der trimmer håret i en længde på 0.4 mm, og som let kan tages af for en hurtig rengøring. Pakken indeholder desuden en praktisk ladestation, en rensebørste og en lille smøreolie.

FOR EN PRÆCIS TRIMING

Ønsker du en professionel og præcis trimning, er T-Cut Trimmer fra Moser det perfekte valg for dig. Den lette og effektive trimmer giver dig rig mulighed for at afrette dine hårkanter eller blot trimme dit hår og skæg.

Start med at lade din Moser T-Cut Trimmer op i den medfølgende ladestation. Trim derefter dit hår eller skæg, som du ønsker. Efterfølgende åbnes trimmeren, og hårene børstes af maskinen og trimmerhovedet med rensebørsten. Tag trimmerhovedet af, og dryp lidt smøreolie på bladet for vedligeholdelse.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Moser
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Moser T-Cut Trimmer

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.