Spar min. 25% på (næsten) alt hårpleje & styling - SHOP HER

Mr Bear Family Beard Balm Woodland 60 ml.

Om produktet

  • Plejende skægbalsam
  • Blødgørende effekt
  • Minimerer hudirritation
  • Maskulin duft af granskov
  • Indeholder ikke parabener
  • Fri for parfume
  • 100% naturlige ingredienser
- 25%

Special Price 14923

Normalpris i "butikkerne" 19900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 7,45 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

100% naturlig SKÆGBALSAM

Mr Bear Family Beard Balm Woodland er en plejende skægbalsam, der virker blødgørende på skæghårene samt tilfører fugt til huden. Den nærende balsam til skæg minimerer desuden rødmen samt irritation i huden, så både ansigt og skæg fremstår med en sund, velsoigneret finish.

Mr Bear Family Beard Balm Woodland er baseret på en formel med 100% naturlige ingredienser. Bivoks giver hold til skægget, mens abrikos-, jojoba- og argan-olie virker blødgørende og fugtgivende på både hud samt skæghår. Shea butter har en helende effekt på huden og er desuden med til at øge hudens cellefornyelse. Den plejende skægbalsam er fri for parfume og parabener, og den har en maskulin duft af granskov. Beard Balm Woodland kommer i en flot tindåse med skruelåg.

FOR ET VELPLEJET SKÆG

Vil du gerne give dit fuldskæg den kærlighed, det fortjener, er Mr Bear Family Beard Balm Woodland dit perfekte valg. Den plejende skægbalsam tilfører næring til dine skæghår og fugt til din hud. Resultatet er en sund hud samt et skæg, der fremstår fuld af blødhed og vitalitet.

Gnid en lille mængde Beard Balm Woodland imellem håndfladerne, indtil den bliver blød og formbar. Stryg skægbalsammen igennem skægget, og red det igennem for at opnå dit ønskede look. Beard Balm Woodland vaskes let ud af skægget med vand og sæbe.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Mr Bear Family
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Mr Bear Family Beard Balm Woodland 60 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.